Bed & Breakfast

Slapen en dromen!

Het volledig gerenoveerde 19e-eeuwse gebouw is omgetoverd tot Soul Inn Bed & Breakfast. U waant zich in de jaren ’70, gaat kopje onder in Afrika of danst mee met de Indiaase cultuur. Deze stijlen worden gecombineerd tot een geheel eigen sfeer met verschillende kunstzinnige kamers. U kunt kiezen voor een kamer met gedeelde of eigen douche en toilet.  

De nacht doorbrengen in Soul Inn geeft u ongetwijfeld een onvergetelijk gevoel. Vanaf € 65,00 per nacht voor een tweepersoonskamer bent u onze gast. In de ontbijtlobby kunt u iedere ochtend van een heerlijk ontbijtbuffet genieten. Tevens kunt u profiteren van gratis draadloos internet, een computer voor algemeen gebruik en gratis koffie en thee.

Op onze eigen parkeerplaats voor de deur kunt u gratis parkeren! Laat het wel even weten als u met de auto wilt komen. Komt u met de trein dan bent u 10 minuten lopen verwijderd van Soul Inn B&B, en 3 minuten met de tram (lijn 1).

Vanuit Soul Inn B&B bent u in minder dan 5 minuten lopen in het karakteristieke en historische stadscentrum van Delft. Met de trein bent u in 5 minuten op Den Haag CS, 15 minuten verwijderd van Rotterdam CS, 50 minuten van Amsterdam CS en 90 minuten van Eindhoven. Zoals u ziet een perfect basisstation om Delft en Nederland te bewonderen.